Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Ужгороді без посередників

П`ятниця, 17.05.2024, 19:24
Нерухомість в Ужгороді » 2012 » Вересень » 16 » Помилки при продажі квартири в Ужгороді

19:30
Помилки при продажі квартири в Ужгороді
Людині властиво робити помилки. Це відбувається тому, що не кожен володіє необхідною кількістю знань і досвіду. Досвід приходить з часом, і його не знайдеш за один день, але ось необхідні знання
отримати можна. У цій статті ми постараємося охопити якомога більшу кількість типових помилок, які допускають невдалі продавці квартир.

1. Запитувана ціна не відповідає якості пропозиції.

Невміння адекватно оцінити свою квартиру - це найпоширеніша помилка серед продавців. Будь-який потенційний покупець не буде вести з вами більше ніяких переговорів, якщо його не влаштує ваша ціна. В результаті ви злякаєте багато клієнтів, а після і за адекватну вартість буде дуже складно продати вашу квартиру так, як багато клієнтів вже відмовилися від вашої пропозиції.

2. Не підготовлена ​​до продажу квартира.

Логіка речей проста: ви вкладаєте в ремонт квартири певну суму грошей, на виході отримуєте суму, яка в кілька разів більше вкладеної. Крім того на таку квартиру швидше знайдеться покупець, що також важливо. Перед зустріччю з покупцем обов'язково зробіть вологе прибирання в квартирі.

3. Відмова від торгу.

Дуже часто виникають ситуації, коли покупцеві сподобалася квартира, і він просить продавця незначно скинути ціну, але продавець стоїть на своєму і категорично відмовляється зменшувати ціну. У підсумку переговори провалюються, і покупець йде шукати більш зговірливого продавця.

Чи випаде продавцю ще такий шанс невідомо, але те що він власними руками сполохав покупця, це безумовно. Знайте собі ціну, але ваша жадібність не повинна доходити до абсурду.

4. Розміщення оголошень в інтернеті на безліч непотрібних дошках оголошень.
Чомусь люди вважають, якщо вони розмістять оголошення на десятках різних нікому не потрібних дошках оголошень, тим більше не спеціалізованих, то вони швидше знайдуть покупця. Зовсім ні! В даному випадку потрібно застосувати інший підхід. Перш за все не полінуватися, а ретельно скласти оголошення (не двома словами), описавши детально власну квартиру, підготувати фотографії, а також планування. Маючи добре підготовлену інформацію, потрібно розмістити на найкращі спеціалізовані веб ресурси щодо продажу нерухомості в Ужгороді та області (для цього повністю вистачить 2-3 найкращі). Наша дошка оголошень нерухомості в Ужгороді та Закарпатській області дозволяє безкоштовно розмістити швидко і без додаткових реєстрацій оголошення за допомогою форми подачі


Для того щоб продати квартиру в намічені терміни, необхідно виключити зі своїх дій можливі помилки і результат не змусить себе чекати!
Категорія: нерухомість Закарпаття - статті | Рейтинг: 0.0/0

ОПУБЛІКВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ