Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Ужгороді без посередників

П`ятниця, 17.05.2024, 22:02
Нерухомість в Ужгороді » 2012 » Вересень » 15 » новобудови в Ужгороді

23:09
новобудови в Ужгороді
Нарешті процес купівлі квартири в новобудові благополучно завершено, і залишилася справа за малим: в'їхати в нові просторі хороми і обжити їх. Саме з моменту заселення в житло віртуальні квадратні метри перетворюються на конкретну житлову площу, розташовану за цілком певною адресою, під'їзді і поверсі.

Добре купувати нерухомість в новому хмарочосі на Заході: для цього потрібно тільки зібрати валізи, купити меблі і розкласти речі по поличках. У нас же стан зданої в експлуатацію квартири далеко від ідилічного, її ще ремонтувати й ремонтувати.

Доводити «до розуму» доводиться багато чого, якщо не все. З елітарним житлом якось попроще - вартість дизайну інтер'єру (обробки) може включатися в ціну квартири. Тут все зрозуміло: були б серйозні гроші, а комфорт «від» і «до» будівельні компанії забезпечать.

Власники-новосели квартир економ-класу можуть тільки позаздрити «еліті». Адже що вони бачать в новій квартирі, в'їжджаючи в неї?

Газова плита і сантехнічне обладнання є в наявності. Але чи відповідають вони смакам господарів? Якщо ні, їх доведеться відразу або з часом міняти. Наявність приладів обліку газу та води, електропроводки і газових котлів не можуть не радувати, так само, як і пластикові вікна, і стяжка на підлозі. Але ось вхідні металеві двері та міжкімнатні двері, постеленний будівельниками лінолеум навряд чи будуть повністю відповідати вишуканим смакам новоселів. Хіба що вони звикли жити в спартанських умовах. «Гола» штукатурка на стінах обрадує виключно прихильника аскетичного способу життя.

У будинках бізнес-класу ситуація відрізняється незначно: обробка трохи дорожче. Але «бізнес» в основному платить не за інтер'єр самої квартири, а за її майданні, місце в гаражі, «інтелігентність» зовнішнього вигляду під'їзду (залізні двері та службові євровікна) і наявність дитячого майданчика у дворі.

Та й довіри до будівельників, як до банків і депутатам, у народу - ні. Невідомо якої якості будівельні матеріали були використані.

Ось і доводиться щасливому володареві квартири в новобудові починати ремонт житла повного циклу відразу ж після заселення. Задавлений радянською владою і примітивними будівельними стандартами індивідуалізм рветься назовні. За допомогою гіпсокартону можна надати вигадливий дизайн стін, стелі й підлозі. Для реалізації творчих амбіцій новосела необхідно підібрати освітлення, кахельну мозаїку на стіни і на підлогу у ванній кімнаті і на кухні, обклеїти шпалерами стіни, настелити лінолеум або паркет на підлогу в житлових кімнатах. А також зробити безліч інших справ, які влетять в «копієчку», але принесуть моральне задоволення «творцеві». Існує підвищений ризик того, що ремонт затягнеться на пару років. До речі, питанням придбання та монтажу опалювальних приладів господарю доведеться спантеличитися самостійно.

У перші 2-3 роки після новосілля затівають ремонт більшість сусідів, тому необхідно морально підготуватися і стійко переносити постійний вереск дрилів в стінах та інші будівельні шуми. Але всі ці слабкі мінуси впевнено перекреслюються жирними плюсами: зручною кухнею, сучасним балконом і просторими «палатами».

У новобудові існує ряд інших важливих характеристик. Це і наявність ліфтів у будинку, підземної автостоянки або парковки, їх постійної охорони. Це і консьєрж у під'їзді, що стежить за порядком у будинку. Це і розвинена інфраструктура поруч з новобудовою у вигляді наявності магазинів, школи, дитячого садка, відділення банку, перукарні, кафе і ресторанів, і віддаленість від головних дорожніх магістралей, і екологічність району в цілому.

На самому початку довгого шляху, набуваючи квадрати площі у забудовника на папері, багато покупців жадають лише одного - аби лиш скоріше отримати власне житло. Забуваючи про те, що головне в квартирі - це не кількість житлових метрів, а той рівень комфорту, який можна на них створити, і ті соціальні зручності, які видно з нового евровікна.
Категорія: нерухомість Закарпаття - статті | Рейтинг: 0.0/0

ОПУБЛІКВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ